Vækker en kvinde i dig

momstertest, jumana, smykker, kvinde, kvindelighed

/indlægget er sponsoreret/

Har du nogensinde tænkt over, hvad det får dig til at føle, når du tager smykker på? Har du sådan virkelig tænkt over det? Når du vælger noget pænt tøj, sætter dit hår eller lægger en flot make up? Det føles godt, gør det ikke?

Det gjorde det i hvert fald for mig, da jeg skulle teste to sæt øreringe fra JUMANA. Jeg havde bildt mig selv ind, at det var en rimelig ukompliceret ting at give sig i kast med: Men jeg måtte jo så også se i øjnene, at intet at ukompliceret med mig.

For da jeg tog øreringene i, skete der noget vildt.

momstertest, jumana, smykker, kvinde, kvindelighed

Vækker en kvinde i dig

Hvis du har fulgt lidt med på bloggen, så ved du, at jeg er i gang med en elsk dig selv challenge. Den kommer jo ikke ud af det blå, men fordi jeg havde fået øje på, at jeg ikke bare havde fuldstændigt forsømt mig selv; det var oven i købet nogle temmelig tvivlsomme følelser, jeg havde omkring mig selv – og dem er jeg i gang med at tygge mig godt og grundigt igennem.

Men det kom alligevel bag på mig, hvordan jeg fik det indeni, da jeg tog smykkerne på: De vækkede en side af mig, som jo sådan set viste sig at leve i bedste velgående:

De vækkede kvinden i mig.

En stærk, sexet, yndefuld og livsduelig kvindelighed, som jeg havde glemt – og som jeg elsker at have fået øje på.

momstertest, jumana, smykker, kvinde, kvindelighed

Kan så lidt virkelig gøre det?

Det lyder jo enkelt, ikke? Tag øreringene i og vupti, du er bad ass. Sådan er det selvfølgelig ikke.

Men der er jo noget om det. At gøre noget ud af sig selv og føle sig smuk og attraktiv. Pirke til den indre ild, som sex, flirt og forførelsen kommer fra. Og den føltes godt at komme i kontakt med.

Sådan en ild kan ses i blikket. Det ses i måde, du møder verden på. Den ses i den hemmelighedsfulde krølle i din mundvige. Følelsen gennem din krop, fra tåspids til tåspids, af liv og kraft.

Øreringene fra JUMANA ramte spot on min personlige smag i smykker. Jeg kan rigtig godt lide, at de er håndlavede og dermed unikke. Jeg er helt forelsket i mine Store Q øreringe i forsølvet messing (første billede) – de passer til alt og giver et pift uanset om det er til hverdag eller en pænere begivenhed. Det samme gælder egentlig også den forgyldte ørekrog med grøn agat (sidste billede). De er vidt forskellige, men leverer samme boost til selvtilliden.

Så ja, mere skulle der egentlig ikke til.

Så måske det ikke står helt så skidt til med mig, hehe.

momstertest, jumana, smykker, kvinde, kvindelighed

Vent! Der er mere!

JUMANA er smukke, helt unikke håndlavede smykker. De er tidsløse og æstetisk enkle, som jeg har beskrevet i denne Momster Test, hvor flere af øreringene testes. Det bør du bestemt tage et nærmere kig på, hvis du er blevet nysgerrig efter at finde ud af mere om smykkerne.

Der er mange forskellige slags smykker på hjemmesiden – og personligt synes jeg, de er virkelig smukke i denne enkelthed. Det er hele styrken ved designet – de overdøver ikke, de supplerer den kvinde, du allerede er.

Nå, men kig forbi, hvis du har lyst. Jeg har fået lov til give dig en rabat på 10 % på dit køb. Du skal bare bruge koden ‘some’, når du handler i JUMANAS webshop.

Selv taaaaaak <3 (det er så kun sjovt, hvis du har set Moana)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.