Lifehack

Det er ikke et begreb, som jeg kan påkalde mig ophavsretten på, men det er ikke desto mindre en tankegang, som vi herhjemme driver rovdrift på. For hvorfor ikke gøre livet lidt lettere for sig selv, når det er hårdt nok i forvejen? Det er nemlig præcis det, “lifehacks” handler om: At gøre tingene lettere for sig selv samtidig med, at man er mere produktiv. Det er win win for en moderne børnefamilie.

Når man har børn, køber man mange sko, man køber mange ting i det hele taget, og hvem har ikke skævet til den pressede mor eller far, der med et mat blik i øjnene forsøger at mane afkommet til ro og nå i mål med indkøbene? Spændingen stiger proportionelt med antallet af børn, tid på dagen, osv. Det har jeg for længst opgivet. Ture med børnene skal være hyggelige og med plads til dem. Jeg kan slet ikke tåle forælderen i H&M, der shopper tøj med sit højlydt grædende barn i vognen – de bliver trætte, sultne, varme, skal tisse eller keder sig bravt (og laver ballade), før du kan nå at sige “børnebolle”.

Derfor lader jeg næsten altid børnene blive hjemme, når jeg lige skal på et hurtigt run – men jeg har dem med i tasken. Her ligger nemlig mit ultimative lifehack: en optegnet fod og evt. nødvendige mål, så jeg kan være sikker på at komme hjem med det rigtige. Det tager også højde for fodtøjs variationer i størrelse og pludselig vækstspring (det er virkelig nederen, når ens pode er gået fra 34 til 36!). Det er både nemt, skudsikkert – og så elsker ungerne at få tegnet deres fødder af!

What’s not to like?

 

2 comments / Add your comment below

  1. GENIALT! Det skal jeg da så meget prøve af…hvis jeg kan få min 16 måneder gamle søn til at stå stille længe nok… haha. I’ll give it a try!

    1. Tak, Nina 🙂 Jeg synes også selv, at det er smart! Mine unger har en fest med at få tegnet fødder – selv vildbassen. Ellers kan man måske tolke lidt frit på ideen og male foden og sætte et pænt aftryk på den måde, hihi. Hvor der er vilje, er der vej, ikke? 😛

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.