Forrygende aktivitet til børn #flyingsuperkids

//Sponsoreret indlæg//

Søger du en oplevelse spækket med aktivitet, og som vil inspirere dine børn helt ud til tåspidserne? Så skal du gøre dig selv den tjeneste at se årets Flying Superkids show. Sammen med min familie var jeg inviteret til at komme og se dem optræde og besøge den tilhørende aktivitetspark før forestillingen.

Den består af både trampoliner, hoppeborge, forhindringsbaner, klatrevægge og work shops – og lad mig være helt ærlig: Det pissede ned, og selv ikke det kunne tage luften ud af oplevelsen.

aktivitet

Skibet er ladet med… nysgerrighed

Man tænker lidt, at man har set det hele, når man hører “trampoliner”, “”klatrevæg” og den slags aktiviteter. Men det er så meget mere; det er udfordrende, provokerende, sjovt, motiverende og drilsk. Børn skal opleve Flying Superkids og hele konceptet bag med kroppen.

aktivitet

Der er mulighed for at tegne på en bil, dekorere en gymnastiktaske (i lækker kvalitet), deltage i en tegnekonkurrence, klare en forhindringsbane (som klatrevæggen er en del af), hvor du skal indsamle fem stemler undervejs, tage kørekort, rutsje, hoppe, springe, spille fodbold, gynge og meget andet.

Så meget aktivitet er der faktisk på ét ret koncentreret sted – og det er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det mærker man. Der er ikke kun hjerte bag, men grundige overvejelser. Man føler, de har spurgt sig selv: “Hvad er sjovt?”. For man går nærmest forandret derfra. Noget er blevet tændt i én, uden man lagde mærke til det.

Børn (og voksne) bliver udfordret til at dykke ned i gemmerne og finde lyst, leg, mod og nysgerrigheden frem igen. Man bliver inspireret af hver enkelte aktivitet, og man går derfra med hjertet fuld af gnister.

aktivitet
“Må jeg TEGNE på den?” spurgte Sophia lidt chokeret. Det var meget grænseoverskridende, men hun ELSKEDE det. Fed aktivitet, sådan at skubbe lidt til grænserne.

En sanseeksplosion uden lige

Showet var… wauw… bare… WAUW…. Det havde det hele. Sang, musik, lyd, lys, rytmisk gymnastik, spring, de traditionelle redskaber og alle mulige spændende tilføjelser, fx stepdans. Det er ubeskriveligt, hvordan de brugte lyset og lyden som strålende effekter og et stærkt supplement til de flyvende små springere og dansere.

“Jeg tror faktisk, han er stærkere end dig!”

Noah om gymnast, der stemmer op i håndstand.

Det fik mig helt ud på stolekanten, og jeg kunne se, at ungerne gjorde det samme. Det bragte mig tilbage til min efterskoletid med gymnastikken i centrum (hvor jeg forøvrigt så Flying Superkids). Det vækkede minder om kammeratskab og hele det nære univers omkring gymnastikken. Det vækkede hel masse følelser og indtryk – det var en sanseeksplosion uden lige – men der skete alligevel noget andet og mere, som efterlod et større indtryk den dag.

“Jeg havde ikke regnet med at det var SÅ fedt”

Sophia

Enkelte gange skete der en fejl. Noget virkede ikke eller en øvelse mislykkedes. Og modsat resten af show business skete der noget, der gjorde et kæmpe indtryk: De prøvede igen. Med is i maven og en kæmpe kraftanstrengelse, man kunne se helt op på bagerste række, så prøvede de igen.

DET var imponerende, og selv min 7 årige kom hjem med den følelse. Hun sagde det til mig dagen efter i en anden sammenhæng, men refererede til gymnasterne:

“Se mor, man skal bare øve sig og øve sig og øve sig. Og laver man en fejl, så prøver man igen.”

Man øver sig. Man bliver ved med at prøve. Det var nok det stærkeste, man kunne give et barn med derfra. Det er ikke bare et show. Det er motivation fra top til tå.

Det gjorde meget indtryk på ungerne – hun nåede op på 120 hula hop ringe den aften, vi så showet. Det er tæt på – eller måske endda netop – verdensrekord.

Det eneste minus

Flying Superkidt vil inspirere, siger de. Til bevægelse og et sundt liv. På rundvisningen fik vi at vide, at én ud af tre, som ser Flying Superkids’ showet melder sig til gymnastik, dans eller sang bagefter.

Og jeg tror dem. Mine unger gik direkte ud i pausen og skulle prøve nogle af alle de tricks, de lige havde set. Der var gang i enhver aktivitet på pladsen i de 20 minutter – alle børn mærkede det. JEG mærkede det.

Selvfølgelig vil Sophia gå til gymnastik nu. Hell, moren har lyst til at gå til gymnastik nu. Så det skal hun da (Sophia altså)!

Se showet. Besøg aktivitetsparken.

Jeg mener det.

Eneste minus er, at I bliver nødt til at flytte til Århus bagefter 🙂

Hvis du vil vide mere

Du kan læse mere om Flying Superkids, købe merchandise eller billetter på deres hjemmeside.

Snart vil der også komme en uddybende anmeldelse på Momster Test, hvor tre forskellige mødre giver deres vinkler på oplevelsen.

PS. Hvis du undrer dig over, hvorfor vi kun havde de to ældste med, så valgte vi at lade Elliot og Emma blive hjemme, fordi showet ER temmelig voldsomt med lyd og lys. Og det magter Elliot slet ikke – og mit råd til dig er lige at se på dit barn, om det er af følsomt natur (mit er hign need). For hvis du alligevel skal give det høreværn på, så var det måske bedre at vente et år eller mere.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.