Sms fra tandfeen #badparents

Vi gik lige et øjeblik og bildte os ind, at med en stor dreng, der ikke længere tror på påskeharen, nisser og julemanden og sågar har erklæret en manglende tro på Gud, så gjaldt det naturligvis også tandfeen.

Så da Noah tabte endnu en tand, så havde jublen naturligvis ingen ende. Vi fulgte da intenst med i processen (overdrivelse fremmer vel forståelsen?) – men så stoppede den altså også der. Vi gik til ro, livet gik videre. Troede vi.

Men så er det heldigt, at tandfeen har mobil.

tand, tænder, tandfeen, v-bucks, sms, gadget, nørd, nørder

Hvor er tandfeen, mor?

To dage senere var Noah frustreret. Han kom til os og fortalte, at nu havde den skide tand altså lagt under hans hovedpude igennem natten, og ingenting var sket!

Jeg krummede tæer.

Jeg vidste slet ikke, at han havde stjålet den tilbage fra mit skrivebord. Jeg skammede mig faktisk lidt, for jeg ELSKER jo for helvede de små åndsvage traditioner og lege, vi har at smide efter vores børn, og nu var jeg ligesom selv idioten, der havde glemt alt om det.

Det var Ruth om igen!

Han var så ærgerlig, at jeg faktisk blev helt i tvivl om, hvorvidt han egentlig troede på tandfeen. Men så længe vi kan holde fast i konceptet som tradition, så er jeg sådan set fuldstændigt ligeglad med, om der er tale om en total barnlig overgivelse eller lille anledning til forkælelse.

Det blev Jeppe, der tog handling.

Og han demonstrerede endnu en gang, hvorfor vi kvinder nogle gange skal bakke to skridt tilbage og lade legebørnene (host, mændene) komme til.

Sms fra tandfeen: Undskyld!

Jeppe gik op og stjal tanden tilbage. Man skulle tro, at Noah var Jeppes af kød og blod, for han så ingenting. Så gik han nedenunder og satte 1.000 V-bucks ind på Noahs Fortnite account og fabrikerede en falsk sms fra tandfeen: “Tak for tanden…”

Så gik han tilbage op på Noahs værelse. Noah var fuldstændigt oppe og køre og mega bange for at få skæld ud for at have brugt vores kort uden at have fået lov (Det er MÅSKE sket en gang før). Jeppe var lidt streng og satte spørgsmålstegn ved, om det nu kunne være rigtigt, og bad ham tjekke sin telefon.

Vi har MÅSKE også haft et par eventyr med, at han har svaret på nogle sms’er. Det kostede en slat penge……

Noah tjekkede sin telefon og tabte kæben.

Årh, hvad! Sms fra tandfeen! Hvor mange oplever lige det?? Instant pral til kammeraterne, selvfølgelig over Skype.

😀

Jo jo, vi keder os ikke.

tand, tænder, tandfeen, v-bucks, sms, gadget, nørd, nørder
Noah ER gået i gang med at rokke den næste løs. Han vil have flere V-bucks! 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.