Personligt vægur: Den perfekte gave til én, du elsker

vægur, urværk, denmoderne, DIY, kreativ, kreative sysler, bymalne, laser, laserskåret, træ

Hvis du mangler en god gaveidé, så kan jeg anbefale at lave et personligt vægur. Det er den perfekte gave til én, du elsker. Måske endda til én, som måske ikke er helt så nem at få ønsker ud af.

Jeg er VILD med laserskåret træ – og når man så kan give det er personligt præg, der bare oser af fælles historie… Ja, og er det lidt praktisk anlagt også, så har du altså fået mig til at lytte.

Nu er det din tur 😉

vægur, urværk, denmoderne, DIY, kreativ, kreative sysler, bymalne

Gråzone DIY

Jeg har ventet med længsel på at vise det her lille projekt. Det har boet i mit hoved i *host* et års tid. Det er lidt gråzone DIY, da træet er købt, graveret og skåret hos Den Moderne. Det er forøvrigt en side, der er værd at tage et kig forbi, hvis du er til laserskåret træ med personlige indgraveringer.

Man kan få lige, hvad man ønsker sig – og så er det god kvalitet og slet ikke dyrt. Og nej, jeg får intet ud af at skrive det andet end fornøjelsen ved at levere et godt tip til dig 😀 Leveringen var i top, selvom der var tryk på op til fars dag.

vægur, urværk, denmoderne, DIY, kreativ, kreative sysler, bymalne

Fars Dag 2017

Det var nemlig min Fars Dags gave til Jeppe i 2017. Jeg bestilte selvfølgelig Fyn, hvor vi bor, og hjertet sidder lige, hvor vi flyttede sammen og bosatte os. Det har hele tiden været tanken, at det skulle laves om til et personligt ur, men så gik der hverdag i den. Emma blev syg, jul, nytår, vi flyttede, Jeppe fik meningitis, jeg fik job, osv. osv., osv.

Der har været nok af undskyldninger at tage af. Heldigvis er der kommet en større overbærenhed i vores liv sammen, over for at tingene nogle gange glider. Sådan er det blevet for at klare de hårde perioder og nå frem til de tider, hvor vinden blæser hårdt i sejlene.

De er der også.

Personligt vægur

For nylig tog jeg mig endelig sammen og bestilte et urværk. Dem kan man finde overalt: Både billigt på diverse kinesiske sider, som jeg jo har en lille ting kørende med, men der er altså rigelig med muligheder for at købe dansk til billige penge. Prøv at google “urværk” – så er du hurtigt i gang.

Jeg fik Jeppe til at bore et hul i midten, og så satte han sørme også urværket i. Så jeg kan jo faktisk ikke tage æren for andet end ideen og indkøbene. Men jeg er super glad for den personlige gave – og det er Jeppe heldigvis også. Jeg var ellers lidt nervøs for, at det var liiiige sukkersødt nok med et personligt vægur *hjerte hjerte hjerte*, men han blev heldigvis lige så glad for at få den, som jeg var for at give den.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.