Overvejer du en måltidskasse?

overskud, fritid, legeplads, leg, ro, kokkens hverdagsmad, måltidskasse, mad, madplan

Her er fem gode grunde til at springe ud i det!

//Reklame//

Nu har vi prøvet at få en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad tre gange nu. Testperioden er slut, men det er vores tid med Kokkens Hverdagsmad langt fra. Vi har nemlig besluttet at fortsætte med at få dem; den eneste forskel bliver, at vi kommer til at få en måltidskasse hver uge i stedet for hver anden.

Jeg kiggede lidt rundt på nettet mellem de forskellige muligheder. Alligevel faldt valget (tilbage) på lige den her måltidskasse. Og de grunde skal du selvfølgelig høre, for hvis du leder efter en måltidskasse til dig selv eller familien, så vil jeg godt anbefale at kigge på den her.

overskud, fritid, legeplads, leg, ro, kokkens hverdagsmad, måltidskasse, mad, madplan
“Årh, MUMS, det ser lækkert ud!” sagde min salatforskrækkede opkomling. Og der blev langet til sig. Børnene har generelt været meget åbne og ivrige efter at smage maden.

Det praktiske

Vi ved det allesammen.

Vi skal tænke i nye baner – og her har en måltidskasse hver uge altså virkelig skruet et sted, der kunne mærkes.

Helt lavpraktisk så har det bare spillet. Det betyder RIGTIG meget for mig. Der er to kasser af vælge mellem, og du kan skifte måltider ud, hvis du ønsker det. Det gør du fra deres app eller via nettet. Begge dele er lige til at gå til – også fra mobil.

Og nemt SKAL det altså være, hvis det skal kunne svare sig. Det giver jo ikke mening at skifte én “arbejdsbyrde” ud med en anden. Hvis jeg skal gøre brug af en service – at få en måltidskasse – så skal det også være en service. Og det er det også.

overskud, fritid, legeplads, leg, ro, kokkens hverdagsmad, måltidskasse, mad, madplan

Leveringen også bare var helt i top. Madvarerne var pakket godt i termokasser, is og opdelt, og der var ingen mangler på noget tidspunkt. Du får en madplan tilsendt pr. mail, med opskrifter, ligesom du får anbefalet en rækkefølge fx mht. kødets holdbarhed. Der er tjek på tingene.

Endelig kan jeg rigtig godt lide, at du kan genbruge emballagen. Hvis du rengør den, så tager fragtmanden den med tilbage, når han leverer din mad. Der er måske lige lidt meget indpakning, men så må du jo huske at sortere affaldet ordentligt og gøre dit for miljøet på den måde.

overskud, fritid, legeplads, leg, ro, kokkens hverdagsmad, måltidskasse, mad, madplan

Tilberedningen

I køkkenet går det let – faktisk så let, at dine børn ikke bare kan være med, de kan faktisk sagtens lave det, hvis de har lært at læse. Jeg har tit alle fire med i køkkenet, men vores måltidskasse var lige det, der skulle til for at motivere Noah (på 10 år) til at få hul på sin “køkkentjans”:

Han kunne selv læse vejledningen og det var ikke særligt svært, så han fik en ret solid succesoplevelse, der har fået ham til at blive ved med at lave mad. Det var endnu en “håndsrækning”, som jeg ikke havde forudset.

En måltidskasse er ikke bare en kasse med råvarer, du får med posten, det er en kasse med næsten-færdigtilberedt mad. Så du skal ikke bruge så meget tid på at hakke, snitte og tilberede. Det tager ca. 20 minutter, selvfølgelig lidt længere, jo flere mennesker, I laver mad til.

Opskrifterne er lige til at læse fra tabletten, mobilen eller til at printe ud.

overskud, fritid, legeplads, leg, ro, kokkens hverdagsmad, måltidskasse, mad, madplan

Måltiderne

Du kan vælge mellem to forskellige måltidskasser. Vi har valgt den, der hedder Kokkens Favoritter og får så til fem personer i fire dage. Det er fire dage med nem med – hverdagene – og så kan vi frit vælge menu for fredag, lørdag og søndag.

Der er mere end rigeligt mad, selvom vi har bestilt til fem personer; Elliot på 4 år og Emma på 2 år deler én ret, og det er fint. Der er endda så meget mad, at jeg har nok til madpakken dagen(e) efter – og det er noget nær det perfekte scenarie, vi har bevæget os ud i.

Jeg ELSKER det.

Jeg elsker at få mad til fire dage – og frit valg til weekenden. Jeg har fri om fredagen, så der er god tid til at handle ind til weekenden og planlægge maden. Plus ungerne kan blande sig på livet løs med deres ønsker. Det har de savnet, da vi kørte fast madplan.

overskud, fritid, legeplads, leg, ro, kokkens hverdagsmad, måltidskasse, mad, madplan

Prisen

Som sagt har jeg altså surfet en del rundt og læst anbefalinger og tests af måltidskasser, og jeg vendte tilbage til Kokkens Hverdagsmad.

Først og fremmest er prisen meget konkurrencedygtig, men det var også en vigtig faktor, at man kunne få til flere end fire personer. Det er der rigtig mange, der stopper ved, og det er træls. Det er bare ikke helt mad nok til os, slet ikke, når jeg nyder, at der lige er overskud til madpakkerne også.

Så bliver det pludselig rigtig billigt faktisk. Det er ikke for at være drilsk, at jeg ikke skriver prisen her, men jeg vil gerne tage højde for, at den med tiden kan have ændret sig, og så kan du jo klikke dig direkte ind og se den ud fra dit eget behov.

Det koster ikke noget at kigge 🙂

En måltidskasse giver overskud

overskud, fritid, legeplads, leg, ro

Ej, der var den igen. Det der ord, O V E R S K U D, som jeg bliver ved med at snakke om. Men det er et stort samtaleemne herhjemme og generelt blandt forældre, for børnefamilierne løber stærkt i dag og har så mange bolde i luften, at enderne ofte slet ikke kan nå sammen.

Vi ved det allesammen.

Vi skal tænke i nye baner – og her har en måltidskasse hver uge altså virkelig skruet et sted, der kunne mærkes.

Faktisk SÅ meget, at selvom jeg er en ørn til at lave mad og virkelig kan banke vores hverdagsindkøb helt i bund prismæssigt uden at gå ned på kvaliteten, så er overskuddet bare… Priceless.

Sammen med at få rengøringshjælp, så er det noget af det bedste, vi længe har gjort for os selv.

Tjek det ud.

Det er måske nok et sponsoreret indlæg, men mine ord og tanker er helt hjemmelavede, og jeg er pr. dags dato selv betalende kunde hos dem.

overskud, fritid, legeplads, leg, ro
“Jeg vil på legeplads!” sagde Elliot klokken bæ om eftermiddagen. “OK, lad os gøre det!” kunne vi jo bare svare, for der var totalt styr på maden. Det er fantastisk!

Hvis du vil vide mere

Lige for tiden har Kokkens Hverdagsmad et introtilbud, hvor man får den tredje måltidskasse gratis, når man køber de første to.

Du kan desuden få 100 kr. i rabat, hvis du bruger koden: malenemygindelmann@gmail.com.

Gå direkte til bestilling ved at trykke på linket.

Hvis du derudover er nysgerrig på at høre flere erfaringer om Kokkens Hverdagsmad, så er der netop nu andre mødre, der er igang med at teste disse måltidskasser på Momster. Om nogle uger vil der også komme en mere uddybende anmeldelse af Kokkens Hverdagsmad på Momster Test.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.