NORMAL: Hvem vil ikke gerne handle det hele for det halve?

NORMAL, Momster, Momster Test, test

/Sponsoreret indlæg. Alle ord og holdninger er mine egne.

Kender du NORMAL? Det er en super fed butik, hvor man kan handle “det hele for det halve”, som jeg skriver. Det lyder flot, ikke? Det er det også. Og der er ikke noget fusk ved det.

Jeg fik et gavekort, jeg kunne shoppe løs for – og jeg endte med at måtte op med lommeregneren for at styre mig! Der var simpelthen SÅ meget, jeg gerne ville have købt. Jeg er også ovenud tilfreds med alle de ting, jeg FIK købt. Dem fortæller jeg mere om nedenfor, selvom jeg også vil fremhæve nogle af de andre ting også.

NORMAL, Momster, Momster Test, test

NORMAL: konceptet

Deres koncept er at købe store varepartier og springe mellemleverandørerne over. Så man kan altså handle til 30-60% af normalprisen for ting, man alligevel skulle have. Plus det løse. For hvis man lige ser bort fra dagligdags madvarer (som mælk, smør, kød, mv.), så er der alt, hvad hjertet begærer.

Men det er ikke kun de almindelige hverdagsting som husholdningsprodukter, hygiejneprodukter, make up, personlig pleje, ting til mor og barn, økologi, kontorarikler, mv. – det er også slik og specialvarer, som man fx typisk finder i udlandet og kan søge land og rige tyndt for at finde herhjemme.

Det giver jo slet ikke mening at betale det dobbelte andre steder, især når det rent faktisk kan fås på ét samlet sted. Det var en hel opdagelsesrejse at gå mellem hylderne og spotte varerne. Der er flere ting, jeg gerne vil prøve af fremadrettet, særligt fra deres økologiske sortiment. Jeg kan godt lide at spare penge, men jeg er også vild med, at jeg kan få det hele ét sted (nemt og bekvemt, right?) – og jeg går op i, at produkterne er i orden.

NORMAL, Momster, Momster Test, test

Butikken

Nu har jeg være i et par af butikkerne. Jeg har besøgt NORMAL i Fredericia, Odense, Kolding og Middelbart. Og de ligner jo hinanden ifht. konceptet: Det er jo lige ud af landevejen, når butikkerne er nemme at overskue med lækker opsætning, klar skiltning og hjælpsomt personale.

Det kan jeg godt lide, før jeg leder aldrig særligt længe, før jeg spørger 😀 Jeg er ret specifik, når jeg handler, men denne gang tillod jeg mig virkelig at snuse rundt i hele butikken. Det var næsten overvældende, hvor meget der faktisk er. Både af gængse mærker og af mindre kendte mærker, som er et kig værd. Der er også meget økologi, selvom jeg synes, de burde fremhæve det langt mere. Det er ret skjult på hylderne, og jeg er som sagt normalt ret målrettet (læs = ikke så tålmodig), når jeg handler.

Jeg ved ikke, om de har ændret konceptet med kurvene, siden jeg var der sidst, eller det kun er i Middelfart, de ikke har de små kurve, som jeg ellers var helt vild med og nævnte i min Momster Test om NORMAL. Butikken i Middelfart er ny. Den ligger helt perfekt i forhold til parkeringsmuligheder og i hjertet af bylivet, åbningstiderne er rimelig normale ifht. andre butikker, så jeg er en glad kunde.

NORMAL, Momster, Momster Test, test
Sophia er også en glad kunde. Første gang jeg kiggede væk, gav hun al min nye make up en grundig gennemtestning. Jo jo, jeg er vel ikke husets dronning for ingenting, vel?

Det købte jeg

NORMAL, Momster, Momster Test, test

NORMAL, Momster, Momster Test, test

Jeg handlede for lidt over 750,- kr. og jeg fik rigtig meget for pengene, hvis du spørger mig. Jeg handlede lidt spredt, mest til mig selv: Make up og ”personlig pleje” – ting, jeg seriøst har manglet (savnet), fordi jeg normalt ikke bruger penge på mig selv. Til Noah købte jeg en voks og et matematiksæt, til Sophia en mini hårbørste, to lusekamme (bare for at have dem), og til Jeppe et kæmpe viskelæder som en lille gimmick.

Vi har ikke været skide gode venner på det seneste, så jeg tænkte, det var en sød lille håndsudrækning på den måde, vi kender bedst: humor. Det faldt også i god jord.

Tre kriterier for mine indkøb var: Jeg har sart hud, fintfølende sanser og en stædig samvittighed. Det hele lod sig opfylde, og jeg har været rigtig glad for tilfreds med alle tingene. Derma rolleren er den eneste ting, jeg ikke helt fik i spil, men det handler meget om rutine for mig. Den virkede fin og med øje for anbefalingerne ifht. at starte behandlingen op (med nålenes størrelse og antal) – og den var fint sterilt pakket ind og med god forklaring.

Det gjaldt alle tingene. Det var let at finde rundt og lige så let at finde informationer. Der var endda sat en lille fin bog op, så man rigtigt kunne dykke ned i make uppens indhold.

NORMAL, Momster, Momster Test, test

Produkterne holder, hvad de lover. Kvaliteten har været i top, og jeg har virkelig nydt at teste dem. Make uppen har ikke generet min hud overhovedet, tværtimod har den været utroligt behagelig at have på, har holdt flot hele min arbejdsdag og virkelig givet mig et tiltrængt boost. Jeg elsker cremerne, konjac svampen, tørshampooen – det hele.

Jeg skal SÅ meget tilbage og købe bambustandbørsterne til hele familien. De var endda i flere størrelser og farver. OK, der er mange ting, jeg skal tilbage og have fingrene i.

OK, der er mere..!

NORMAL, Momster, Momster Test, test

NORMAL, Momster, Momster Test, testJeg tog jo nærmest 100 billeder og faldt i svime hele vejen igennem sortimentet. Så billeder foroven samler virkelig kun en brøddel.

Der var både til ham, hende, børn i alle aldre og husdyr. Der var luksusvarer, nødvendigheder og alt derimellem. Der var sågar vitaminpiller, fodindlæg, Avent brystpumpe, uld ammeindlæg og håndkøbsmedicin. Der var Vanish kæmpekøb, fælgrens, WD-40, fødselsdagsinvitationer og sjove rengøringsbørster tilegnet mænd.

Jeg fandt også rigtig mange lækre madvarer, fx fiber husk, chia, quino, aïoli, amerikansk sennep, økologisk kokosolie og sågar den protein milkshake, som jeg har købt i Fitness World!

Jeg kunne blive ved. Vi tog skridtet videre og købte vores fredagsslik der i fredags, og ungerne syntes, det var hamrende fedt at skrabe en masse nye ting i kurven. Og jeg var lettet over prisen.

Jeg har faktisk intet negativt at sige eller noget kritisk, de kan forbedre ud over måske netop at fremhæve deres grønne linje endnu mere. Da jeg først gav mig tid til at snuse, så havde jeg jo en hel åbenbaring.

Total ny yndlingsbutik.

NORMAL, Momster, Momster Test, test
OMG OMG OMG, de havde også KUVERT NUTELLA! (og marmelade) – nu dør jeg lykkelig.

Tjek deres hjemmeside ud eller besøg NORMAL i en fysisk butik. Det er det værd.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.