Nobody puts baby in the corner

Vi var i svømmehallen for lidt tid siden. Mens vi ventede på drengene, så legede Emma i forhallen. Der mostlede hun rundt i den berømte Postmand Per bil. Det undrede mig. For hun asede og masede og pustede og prustede. Det tog mig et øjeblik, før jeg regnede den ud.

Kan du?

Postmand Per

På tur med Postmand Per

Postmand Per er jo et kæmpe hit. Hans bil står troligt alle mulige offentlige steder, og børnene elsker den. Den tuller på hyggeligste vis afsted med musik og dyt i hornet. Jeg har kendt den gennem tre børn, nu fire, og jeg troede helt ærligt, at det var rimelig meget det. Altså en tur med Postmand Per er da for cool – hvem vil ikke gerne det?

Emma var ikke skide imponeret.

Hun møvede rundt og var urolig. Jeg blev selv helt stresset over hendes konstante bevægelse, og jeg forstod ikke, hvad hun lavede. Hun trykkede Per på næsen. Den var spændende (og mærkelig). Så kiggede hun på Emil (katten). Så vendte hun tilbage på Postmand Per og kravlede rundt på ham. Bilen virkede for lille til hende, og hun bevægede sig som om hun ikke kunne finde sig til rette – men der var jo for pokker masser af plads til sådan en lille pige!

Postmand Per

Postmand Per

På passagersædet i hvert fald…!

Stærke små kvindfolk

Postmand Per

Hun satte sig kortvarigt på passagersædet. Der tog hun demonstrativt fat i rettet, og tiøren faldt. Ja, selvfølgelig! Min babypiges store frustration handlede jo om, at hun overhovedet ikke kunne se det meningsfulde i at blive placeret på passagersædet.

Det var en battle.

Hende og Postmand Per – og hun havde ikke tænkt sig at give sig.

Nobody puts baby in the corner.

Shit, hvor jeg elsker det barn.

Nyd resten af billederne <3 Og fortæl mig lige, at hun er enestående, tak, nu du er her <3

Postmand Per
Skrid nuuuuuuuu!
Postmand Per
Så sætter jeg da bare sådan her! Det var helt sikkert meningen!
Postmand Per
Eller sådan her. Jeg er da ligeglad!
Postmand Per
Yup! Tusind og én måde. Tag den Postmand Per! 
Postmand Per
Smut nu, Per!!!!
Postmand Per
HELT ÆRLIGT!!! 

Hun var hele vejen rundt om bilen, indeni og uden på. Hun nåede sågar op på taget. Til sidste begyndte hun at græde helt hysterisk, men Postmand Per flyttede sig desværre ikke.

Vi må vist i legeland, hvor rettet er ledigt til stærke små kvindfolk.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.