Lav dit eget bryllupskort

DIY, kort, bryllup

Vi var til bryllup i går, og i den forbindelse lavede jeg dette lille nemme bryllupskort til brudeparret. Det er lavet af ting, jeg havde liggende i forvejen.

Det er nemt at gå til, så derfor kommer der ingen billed-DIY. Til gengæld kan du nemt kopiere det, som det er, eller bygge videre på det. Fx ville jeg gerne have haft brunt papir, men det var jeg løbet tør for.

kort, bryllupskort, diy, brud, gom

Det skal du bruge til dit bryllupskort

  • Knapper til hovederne, gerne store knapper i træ.
  • Karton af god kvalitet. Det skal foldes på midten, så du kan skrive indeni.
  • Blyanter og linial, evt. tuscher.
  • Evt. blonde, perler, blomster eller andre rekvisitter, der kan limes på.
  • Andet lir: Stempler og stempelpuder. Det ville jeg putte indeni, så forsiden kan forblive enkel.

Jeg tegnede først hatten og limede så knappen på. Så tegnede jeg ellers gommen oppefra og ned.

Så limede jeg brudens knappehoved på og blonden. Derefter tegnede jeg arme, fødder og diadem. Til sidst hjerte-blomster buketten, der selvfølgelig er størrelsen på deres familie.

Til sidste tegnede jeg gommens beklædning op med en sort tusch.


bryllup, brud, gom, gæst, mad, Østedgård, DIY, kreative sysler

Selve brylluppet var vidunderligt smukt med gennemtænkte detaljer og fantastisk stemning. Der var simpelthen tænkt på alt, lige fra tøj og hår, dekoration, bordplanen og hele programmet. Endnu en gang bliver jeg mindet om, at et bryllup virkelig er kærlighedens fest.

Den hylder alt godt imellem os, og trækker fortid og fremtid sammen i et langt kys her og nu. Jeg kunne også se det i Jeppes blik, når han så på mig mellem sange, musik og taler. Han følte det også.

Det er vores håb, at vi holder vores eget bryllup her til december. Det bliver slet ikke i samme kaliber, som min venindes dag, men jeg er hermed officielt gået i tænkeboks til, hvordan jeg på et meget lille budget skaber rammerne for en mindeværdig dag.

Challenge accepted.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.