Klar, parat, skolestart – har du husket navnemærker? #identiketter

identiketter, navnemærker, mærker, klistermærker, label, labelking, navnelapper

/sponsoreret indlæg i samarbejde med Identiketter

Identiketter eller navnemærker er næsten ikke til at leve uden, når man har børn. Måske er man svine heldig og har fået en vidunderligt pertentlig dagplejemor (det havde vi med Noah), så behovet først opstår senere – men det er mere undtagelsen end reglen at bruge tusinde år ved afhentning, fordi der mangler noget.

Især med Elliots tendens til at grave sine sko ned eller gemme sin jakke (han gider nemlig ikke bruge nogen af delene); så gider man overhovedet ikke toppe kransekagen med meddelagtige pædagoger eller forældre til at lege ”find kaninen”.

Så er du træt af at miste det 7. par short eller yndlingsblusen, eller få dit barn hjem i Hugos bukser, så læs med. Vi har nemlig testet Identiketter.

identiketter, navnemærker, mærker, klistermærker, label, labelking, navnelapper

Identiketter

identiketter, navnemærker, mærker, klistermærker, label, labelking, navnelapperIdentiketter er et navnemærkebrand til at sætte navn på madkassen, drikkedunken, sko og yndlingsbilen. Det kvikke barn kunne måske gå så vidt som at markere yndlingsgyngen, så min første tanke er adults only.

Jeg har nemlig MINDST to lidt-for-smarte-til-sit-eget-bedste børn aka min torpedobørn Sophia og Elliot. Noah er alt for regelret og Emma ville højst sandsynlig spise det.

Anyways.

Identiketter egner sig også til plejehjemmet, jobbet og rejsermærker til ferien. De har alt fra klassiske selvklæbende navnemærker, licenserede navnemærker (Disney, Mumitroldene, Spiderman eller Hello Kitty), minilapper og strygelapper til reflekser. Så hvis morfar lige brænder for en Spidey, så giv den gas! Ellers kan de også laves helt neutrale.

Man kan også smække det på sit barn, og så er du godt kørende i Djurs Sommerland.

Spøg til side.

Firmaet lover fri fragt, høj kvalitet og hurtig forsendelse. Og de holder alle tre løfter. Hjemmesiden er flot og nem at finde rundt på, så det starter godt. Man bestiller nemt og bekvemt sine ønskede mærker, og de ankommer som lovet hurtigt.

Selv herude på landet.

De kan vaskes ved 60 grader, fryses ned til -50 grader, komme i ovnen på 275 grader tørretumbles og tåle opvaskeren til 100 grader. Så længe du husker at sætte dem korrekt på vaskemærket eller tilsvarende i tøjet og en ren/tør overflade på udstyr, så er det noget nær umuligt at slå dem ihjel.

Jeg havde ét mærke, der faldt af i vask, men det var min egen skyld. Jeg var jo lige nødt til at teste den påstand, haha.

Min mening om tingene

identiketter, navnemærker, mærker, klistermærker, label, labelking, navnelapper

Det bliver ikke meget lettere med identiketter. De fungerer lige som et klistermærke, som så bare overlever slid og vask med meget høj levedygtighed. Jeg er vild med deres mange variationsmuligheder – det er virkelig nemt at finde noget, der falder i ens smag. Selv for en umulius som jeg. Jeg skal helt sikkert prøve reflekserne og minilapperne, ligesom jeg skal have bestilt til mit sidste barn.

Hvorfor så begejstret?

Fordi jeg med mit første barn troligt stod og skrev i alt hans tøj. Det er lidt af et arbejde, det ved alle forældre, der har prøvet det. Med fire børn nærmer det sig et fuldtidsjob i samme boldgade som marathonvask og med stor slidtage på tøjet aka en del nye indkøb gennem årstiderne, så er der garanti for endnu flere lange aftener med tekstiltussen.

Så det er næsten umuligt ikke at knibe en tåre alene over den tidsbesparelse, man får foræret med navnemærkerne.

Dertil kommer, at man nemt sætter et mærke på nærmest ufremkommelige steder – har du prøvet at skrive navn inde i en sko eller på en drikkedunk, hvor det bare bliver ved med at blive slidt af? Det ligner oftest noget, min 6 årige datter har lavet.

Jeg elsker bekvemmeligheden og den markante frigørelse af min sparsomme tid.

identiketter, navnemærker, mærker, klistermærker, label, labelking, navnelapper

Nu lover firmaet også høj kvalitet – og de holder deres løfte. Jeg har testet de klassiske navnemærker til tre af børnene, og da de er ude i alt vind og vejr, så vi vasker MEGET tøj. Vi bruger også ofte tørretumbler, så der slides godt på tingene. Men de bestod testen med bravour.

Du får 120 identiketter for 179,- og det er en god pris. Der er MANGE navnemærker på arket, og da de holder, hvad de lover med kvaliteten, så rækker de meget langt.

Prisen ligger nu også pænt i niveau med resten af markedet. Jeg synes  heller ikke, at de har mange konkurrenter på netop designet. Det er her, de udmærker sig sammen med kvaliteten.

Bonus

Børnene fik selv lov til at designe deres mærker. Vi var lidt uenige om, hvad der skulle stå, men så er det godt at jeg er moren. Noah insisterede kraftigt på, at det var hans gamernavn og YouTube-kanal, og var ikke særligt forstående overfor, at det nok blev lidt svært at identificere ejeren af de tabte sko….

Fik jeg nævnt, at han mistede FEM par sko sidste sommer og for nylig måtte have mine klip klappere på i Legoland, fordi han var fem dage om at opdage, at de lå hjemme hos han far?

Der er desuden også det ekstra plus ved navnemærkerne, at det er slut med at deres far hugger ungernes tøj, fordi han ikke kan huske, hvad han selv har købt. Nu er det jo ligesom pænt tydeligt.

Win win.

Navnemærkerne er kommet for at blive!

identiketter, navnemærker, mærker, klistermærker, label, labelking, navnelapper
Så er vi klar til Djurs Sommerland!

Hvis du vil vide mere

Har navnemærkerne fanget din interesse eller er du bare nysgerrig, så finder du dem lige her. De har også en fin Facebook side , som du kan tjekke ud.

Derudover har vores egen MomsterTest lige udgivet tre anmeldelser, som bestemt er et besøg værd.

Se også deres video lige her: https://www.facebook.com/Identiketter/videos/516673961877221/

A Little Bit of Bihl leverer sin sædvanlige humørfyldte sprogblomster, ligesom Sættekassen giver en grundig, velfunderet gennemgang af produktet.

identiketter, navnemærker, mærker, klistermærker, label, labelking, navnelapper


Indlægget er sponsoreret af Identiketter, men alle ord, tanker og holdninger er mine egne om produktet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.