Julesokken – er du med på bølgen?

Vi er hoppet på en super hyggelig lille juletradition: julesokken! Jeg ELSKER gratis fornøjelser – det er en god måde at støtte op om byens aktiviteter og selv komme ud, oven i købet til få penge (selvfølgelig køber man lige en kop kakao, øl, pølse, bager snobrød, osv.). Det er win win.

Er du med på bølgen? Ellers kan du nå det endnu. Grib din julesok og tag med på run gennem byen.

En hyggelig lille tradition

Som jeg skrev om i mit sidste indlæg Julen er lige om hjørnet, så arbejder jeg dedikeret på at etablere nogle traditioner, som kan ringe julen ind og gøre årstiden magisk. Vi starter med efteråret og Halloween, og tager så fat igen, når første advent nærmer sig. Jeg pynter også nogle gange tidligt op, hvis samværet fx falder, så vi går glip af for mange juledage med ungerne. Så tager vi altså forskud på glæderne. For det skal være fuld af lys og glæde.

Det er jo ikke, fordi det egentlig er så vildt og voldsomt. Egentlig tager man bare sokken i hånden og afleverer den i butikken, når man alligevel er der, og det er så det. Så skal man enten komme igen til advent eller får den tilbage lige før jul. Det er lidt forskelligt. Ungerne elsker, når vi henter dem, og de skal se, hvad de har fået.

Om du vil sprede dine julesokker over alt, vil jeg lade være op til din egen samvittighed, men personligt vælger vi lidt ud år for år, så det ikke bliver alt for grådigt. Måske vi næste år så lander på nogle gamle kendinge, som vi så holder ved.

Her kan du aflevere en julesok

Rema1000 – aflever senest 11.12.17. Aldersgrænse 12 år. Afhent den igen den 22.12.17. Se deres opslag her.

SuperBrugsen – aflever senest 30.11.17. Aldersgrænse 15 år. Hent den igen den 21.12.17 efter kl. 10. Se deres opslag her

Kvickly -aflever senest den 30.11.17. Aldersgrænse 15 år. Afhent den igen mellem den 27.12.17 og 30.12.17. Se deres opslag her.

Lidl – hæng din sok op mellem den 1. og 12. december. Hent den igen mellem den 13.12.17 og 20.12.17. Se deres opslag her.

Føtex – de har ikke noget opslag, men havde en plakat i butikken, og det er åbenbart meget tys tys. Jeg kunne heller ikke få de store informationer eller hjælp, men nu var julesokkerne afleveret, så jeg er spændt på, hvad der så er i. Her kører de et adventskoncept, og man kan komme derind hver søndag i december (efter kl. 12) og hente sin overraskelse. Jeg er stadig lidt småsur over, at de ikke var villige til at svare på mine spørgsmål, da jeg ellers endda blev sendt videre til “sokke-eksperten”!

Fætter BR – lige som Føtex er de meget hemmelighedsfulde, og man finder et opslag i butikkens vindue (i sidste øjeblik). Konceptet er adventsoverraskelser, så hvis jeg ellers når ind én af de næste par dage, så har jeg også tænkt mig at finde ud af, hvad de gemmer på i år.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så skynd dig afsted. Det er så hyggeligt, for at citere Elliot.

Det er så så langt, vi er nået med julepynten…. 😀 Bliver det mon jul i år? Ingen ved det!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.