Homemade Halloween

Man kan pynte sit hjem op på mange måder. Jeg svæver personligt for at gribe saksen og kaste mig over vores bunker af karton, silkepapir og andet godt. Skabeloner kan du finde rigeligt af på nettet, men jeg tegner også tit i hånden og bruger så det som basis.

Hvis ungerne er store nok, så kan man med stor succes tegne det op for dem og lade dem klippe det ud, lime tingene sammen og sætte detaljer på, mv. Det synes især Sophia er rigtig sjovt – og så kan man lige øve, at det ikke behøver at være perfekt for at være lige i øjet 😉

På et enkelt ark karton kan der være maaange flagermus. På samme måde som kravlenisser og andet ophæng, så udgør de en super billig, men rigtig hyggelig halloween pynt. Hæng dem op med lidt sytråd og så er du langt allerede. De kan også sættes ind i kanten af dine billedrammer eller sættes uden på en reol med elefantsnot. Mulighederne er uendelige.

Vi har flere versioner i spil. Hende her har fået øjne på – dem har jeg fundet i Tiger. Hun hænger sammen med sin lille familie i vores lampe over spisebordet.

En detalje jeg synes er rigtig (u)hyggelig, er vores haunted house. Det kan laves som et stort slot som forneden eller man kan kaste sig ud i en hel uro med mindre huse og flagermus. Jeg har bare tegnet det i hånden, og så har ungerne gavmildt limet silkepapir på vinduerne. Silkepapiret er også fra Tiger, og det sorte karton er forøvrigt fra Bog&Ide.

Man kan også lave edderkopper, skeletter (fx af vatpinde), spøgelser, hekse, græskar, mv. – god gammeldags klippe klistre hygge kan være en hel familieaktivitet med mange times sjov. Jeg finder tit papir og karton i dagligvarebutikkernes rodekasser – især uden for sæson kan man gøre mange røverkøb.

De helt små kan sagtens administrere en limstift sammen med en voksen eller også er et smart trick at afregne noget silkepapir, de bare kan sidde og klippe/rive i (eller spise………….). Ingen blev i hvert fald limet fast til bordet eller døde i denne omgang.

Glædelig Halloween!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.