Hjemmebiograf: Lav din egen for billige penge!

Nu er hjemmebiograf nok ikke øverst på ønskesedlen her i hedebølgen. Sommerferieræset har nok også trukket en dansker eller syv ud i de 45 minutters lange køer for en 3 minutters tur i diverse parker eller sommerlande.

Livet er skønt.

Vi har også været rundt i Danmark i varmen. Men med sidste års sommerferie med 3 uger indendørs i kuk kuk kassen pga. regnskyl in mente, så gik vi altså med livrem og seler i år.

Så vi lavede en hjemmebiograf. Og vi er vilde med den.

hjemmebiograf, asti, diy, hygge, sommer, sommerferie, biograf, fritid, hack, lifehack

Sådan laver du en hjemmebiograf:

Nu gælder det om at være lidt smart. Ellers ryger pointen lidt med den billige løsning. Og jeg er ikke interesseret i at lokke nogen ud i at slå bunden ud af budgettet 😁

Projektor

Jeg lånte simpelthen en projektor gennem mit netværk. Jeg skrev et opslag på min Facebook-væg og fik lov til at låne én i sommerferien.

Nu er problemet så selvfølgelig, at vi ikke kan leve uden en mere permanent hjemmebiograf nu. Så vi skal ud og investerer i én, men det bliver helt sikkert en brugt projektor. De findes til pæne priser, der kan forsvares i selv et stramt budget. Kig efter lumen >2000, så er du godt kørende.

En god setting

Ud over en stor hvid væg (eller lærred eller hvid dug eller lignende), så er det jo oplagt at lave en lækker sofarække, når det nu er biografen, vi skal i 🎉

Vi vendte spisebordstolene på hovedet og lagde to madrasser på langs, og så havde vi virkelig en luksus hjemmebiograf med plads til dyner og det hele.

hjemmebiograf, asti, diy, hygge, sommer, sommerferie, biograf, fritid, hack, lifehack

hjemmebiograf, asti, diy, hygge, sommer, sommerferie, biograf, fritid, hack, lifehack

Luksusliv

Nu er vi også så forkælede med to stuer, en kæmpe stor væg og to spisepladser (vi spiser i køkkenet), så det var så nemt, som det bliver at prioritere pladsen og plukke tingene ud.

Det er win win.

Børnene er fuldstændigt vilde med det og nyder den store oplevelse (for Jeppe fiksede selvfølgelig noget god lyd med subwoofer og højtalere), men det er også en stor luksus at ligge flette fingre på madrasserne, når ungerne sover 🌼 Med dugfrisk asti og rabarbercrumle (der kommer snart en opskrift på en rigtig luksusversion).

hjemmebiograf, asti, diy, hygge, sommer, sommerferie, biograf, fritid, hack, lifehack

hjemmebiograf, asti, diy, hygge, sommer, sommerferie, biograf, fritid, hack, lifehack, netflix

hjemmebiograf, asti, diy, hygge, sommer, sommerferie, biograf, fritid

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.