Go go go, baby! – Vi har testet kravlepakke

momster, momstertest, gobabygo, strømper

Sponsoreret indlæg.

Vi har været så heldige at få lov til at teste kravlepakken fra GoBabyGo. Når jeg siger heldige, så er det, fordi man som mor til fire godt kan møde nye ting med en lidt tilbagelænet attitude og tænke: “Vi har da klaret os fint uden med tre børn” …. “Er det ikke lidt luksus?” (læs = unødvendigt).

Men helt ærligt: GoBabyGo – hvor har du været hele mit liv?

momster, momstertest, gobabygo, strømper

Ren lir for den bevidste forbruger

Hvis man læser på GoBabyGo’s for øvrigt æstetisk tiltalende, super brugervenlige hjemmeside, forstår man hurtigt, at det handler om at give barnet de bedste forudsætninger for at komme stærkt fra start. OK, tænker du måske – det er strømper og strømpebukser for pokker! Men vi kan vel godt blive enige om, at det motoriske er virkelig afgørende for resten af vores liv? For det motoriske har betydning for både vores sprog og indlæring. Og der er helt sikkert noget om snakken. Det så vi straks på Emma, da hun fik de forskellige produkter på.

Har jeg din opmærksomhed nu? Det håber jeg virkelig!

gobabygo, GoBabyGo, Momster, momster, MomsterTest, momstertest, silkepapir

GoBabyGo’s kravleserie designes i Danmark, produceres i Lithauen og er Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Det betyder, at de er testet for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Produkterne er lavet af 80 % Bomuld, 17 % Polyamid, 3 % Elastan. De er simpelthen så fantastisk bløde og lækre, og som du kan se, fandt Emma fandt dem i vasketøjskurven – og billedet taler vist for sig selv!

På strategisk gennemtænkte steder er der skridsikre gummidutter, som er lavet af silikone og fri for ftalater. Desuden testes produkternes PH-værdi også, så der er øje for babyers følsomme hud. Der er altså virkelig tænkt over alt her. Derfor tør GoBabyGo også love fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er altså lidt af et statement.

De fås forøvrigt i størrelserne 6-12 & 12-18 måneder.

gobabygo, GoBabyGo, Momster, momster, MomsterTest, momstertest, silkepapir
Emma syntes, at strømpebukserne var dejligt bløde. Hun puttede med dem på sofaen efter at hun selv havde fundet dem frem fra vasketøjet.

En lille pakke med stor luksus

gobabygo, GoBabyGo, Momster, momster, MomsterTest, momstertest, silkepapir
Hvis der er noget, der virker for mig, så er det, at tingene er pakket lækkert ind, som du jo nok anede fra sidste MomsterTest for L’amourbox. Og GoBabyGo skuffer sandelig ikke på den konto. Endnu en gang skal jeg igennem et paradis af silkepapir, der knitrer imødekommende, når jeg åbner pakken.

En kravlepakke indeholder et par strømper, et par knæbeskyttere og et par strømpebukser. De fås i mange dejlige farver, så der er nok at vælge mellem. Pasformen er god og størrelsen alderssvarende.

Emma er en rigtig gennemsnitsbaby i højde og drøjde, så hun er sådan set en fin målestok for GoBabyGo. Hun er 13 mdr. gammel, og hun har størrelse 12-18 mdr. på. Der var lidt længde af give af, men det stemmer jo godt overens med hendes størrelse og aldersspændet. Det ville også være surt, hvis hun kun lige kunne klemme sig ned i det, når man får sådan en luksusvare mellem hænderne.
gobabygo, GoBabyGo, Momster, momster, MomsterTest, momstertest, silkepapir

Go go go, baby!

Jeg skulle teste produkterne ud fra, at jeg havde en kravlebaby. Men i det tidsrum pakken var på vej (fordi det var påske), begyndte Emma at gå mere og mere. Jeg blev nervøs for, om vinduet var blevet lukket hårdt i. Min kravlebaby gik jo ikke bare, men havde besluttet sig for, at det var the shit nu, så kravleriet blev hastigt mindre og mindre. Ville GoBabyGo overhovedet gør det helt store for os nu?

Jeg tog grueligt fejl.

gobabygo, GoBabyGo, Momster, momster, MomsterTest, momstertest, silkepapir

Der skete en forandring i hendes gang og tempo næsten med det samme. Man kan vel kaldet det kvaliteten, som GoBabyGo jo endda slår på. Det lyder helt kinesisk, og man skal muligvis se det, før man tror det.

Hun skiftede fra at gå kortere ture og stavre rundt til et få et stabilt fodfæste og derfor vakle mindre. Hendes muskler arbejdede bedre for hende, og hendes teknik blev hurtigt optimal, så hun ikke bare gik rundt, men det gik seriøst hurtigt lige pludselig!

Pludselig havde vi en tumling overalt!

Hun kunne komme op i sofaen og videre op i vindueskarmen. Hun klatrede på taburetter, stole, borde og trapper. Hun kunne komme hele vejen op på køkkenbordet!

Det er ikke, fordi vi ikke havde børnesikret vores hjem, men hele verden åbnede sig bare for hende med den lille detalje og ekstra sikkerhed. Det gav hende et voldsomt selvtillidsboost. Det var sjovt at se vores blide pige give den max gas og finde et stærkt fodfæste til at mærke sig selv bedre og bruge sin krop og muskler optimalt.

gobabygo, GoBabyGo, Momster, momster, MomsterTest, momstertest, silkepapir

GoBabyGo: Den lille forskel

Det lyder lidt som magi, men det er simpelt nok. Nu er vores børn ret dygtige motoriske, har nogle gode udfoldelsesmuligheder og er opdraget til at være modige og udforskende, så de tager det nok til next level, når de får chancen. Men GoBabyGo giver i bogstaveligste forstand det lille ekstra, som barnet er skabt til at gribe. Børn VIL fremad. De VIL udvikle sig, og så giver sådan et par strømper/leggins/strømpebukser virkelig optimale vilkår for legen, læringen og samværet – det er der ingen tvivl om.
Se deres video på YouTube her eller snus rundt på deres flotte hjemmeside, hvor du kan læse nærmere om de 7 produkter, de har i produktion lige nu.

gobabygo, GoBabyGo, Momster, momster, MomsterTest, momstertest, silkepapir

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.