Da min datter fandt min dildo

familieliv, livet med børn, dildo, sex, snak, snak med dit barn, snak om sex, seksualitet

Det var en helt almindelig mandag. Jeg hentede børnene og gik på skolens sti hen mod parkeringspladsen. Sophia var ved min side, Noah løb lidt forude. Vi skulle videre hen og hente de to andre.

Der er stille mellem os et kort øjeblik. Så siger hun ud af det blå:

“Jeg ved godt, hvad der er nede under din seng.”

familieliv, livet med børn, dildo, sex, snak, snak med dit barn, snak om sex, seksualitet

F**k

Jeg siger ikke en skid, og hun fortsætter.

“Det er en skotøjsæske og nede i er der sådan nogle bzzzzzzzzzz”.

Fuck fuck fuck

Hun har altså ikke kun kigget! Hun har haft det oppe og tændt for det………!

Fuck fuck fuck

Mere fuck

Tal lige om en langsom – laaaangsom – pinefuld død.

Sekunderne triller forbi indeni mig, mens jeg mønstrer verdens hårdeste stenansigt. Jeg ser på hende med stoisk ro, mens jeg indeni bladrer i mit 1.000.000 siders lange kartotek af viden om sex og sundhed.

Jeg har nemlig ikke bare stor erfaring med den slags, fordi jeg har været ude med riven, jeg har sandelig både beskæftiget mig professionelt med det (og det er så nu, du skal være seriøs og ikke spekulere i en mørk fortid som prostitueret eller noget!) og studeret det både i et nutidsperspektiv og historisk.

I know shit.

Men kom der noget? Nej. Na da. Niet. Ikke en skid.

Skulle jeg være ærlig? Skulle jeg lyve?

SIG NOGET, MOR

Tavsheden forvandler sig langsomt til en hylen i mit øre.

“Nååååå,” kvækker jeg bare.

HELT ÆRLIGT??!

Var det dét??

Den seje gamle seksualunderviser havde fået en sok i munden.

“Hvorfor roder du i mine ting, Sophia?” Jeg lyder opgivende, nok lidt skuffet. Det var en gammel sang mellem os.

“Det ved jeg ikke,” svarer hun. Et loyalt omkvæd i selv samme sang.

“Det er mine ting. Det er privat,” siger jeg så. Vi har været nidkært omkring, hvad “privat” handler om tidligere.

Noah kommer hen imod os, og samtalen er officielt ovre.

Død ved dildo

familieliv, livet med børn, dildo, sex, snak, snak med dit barn, snak om sex, seksualitet

Jeg var skuffet over min tavshed, men jeg var også nødt til at overveje, om jeg ville kunne sige for meget til min Beastie. Jeg ønskede ikke at tage noget fra hende – hendes uskyld for eksempel – men hun skal heller ikke vokse op med en mor, der ikke vil tale med hende om det, hun har brug for at tale om.

Da vi kom hjem, kredsede jeg lidt om den varme grød og ventede til jeg igen fik hende på tomandshånd. Jeg havde besluttet mig for at holde fast i hendes uskyld og kvæle mit behov for åbenhed. Jeg vidste nemlig ikke, hvor meget hun egentlig er klar over med den slags.

Jeg nøjedes med en mere casual tilgang: Først og fremmest tilbage til, hvorfor hun ukueligt bliver ved med at gennemrode alle mine ting. Det kunne hun ikke svare på. Jeg forklarede, at jeg som voksen har brug for privatliv, ligesom hun selv har det, og at hun skulle øve sig i ikke at lade nysgerrigheden vinde hver gang.

Aftale.

Så til det lidt sværere.

“Har du nogen spørgsmål?” spurgte jeg så. En let måde at lade hendes diktere nivauet. Det havde hun ikke. Bum. Øjeblikket var ovre. Jeg var igen næsten ærgerlig. Jeg stod tilbage med nok en hel del flere spørgsmål end hende, og jeg ville nok aldrig få svar på dem.

Sexsnakken udsat et par år.

Puuuuust

På mit gravsted skal der stå: “Død ved dildo”. Det skete næsten!

familieliv, livet med børn, dildo, sex, snak, snak med dit barn, snak om sex, seksualitet

P.S. Idioten – mig – nåede til runde to af roderier, før samlingen fandt et nyt tilholdsted. Man er vel lidt træt – sådan hele tiden.

3 comments / Add your comment below

  1. Vi har været så smart at opbevare vores sexlegetøj i en kasse under natbordet. Det virkede jo udmærket for ungen var aldrig inde på vores soveværelse alligevel – indtil han pludseligt kunne gå og ingen af os havde tænkt på, at kassen mååååske skulle flyttes.

    Jeg er bare glad for at han var 2 og ikke nær så stor (og nysgerrig) som din datter 😉 Herhjemme er vi nu heller ikke sarte når det kommer til sex, men man overvejer oftere hvordan man tage “sex snakken” og knapt så ofte hvordan man tage “sexlegetøjs snakken”, haha.

  2. Hahaha, Amira, ja, man har ikke lige i baghovedet, at man pludselig tager et syvmileskridt og hopper direkte til sexlegetøjet 😂 Jeg har simpelthen ikke tænkt mig om, for det var jo oplagt, at det ville ske, når hun roder i ALT på den måde 😜

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.