Alle børn har ret til kærlighed

kærlighed, velgørenhed, krea, diy, panduro

//Sponsoreret indlæg//

Alle børn bør vokse op i kærlighed og tryghed. Begge dele burde være fundamentale rettigheder, som ikke var nødvendige at slås for. Men det er desværre ikke tilfældet.

Her i uge 22 er det “Børnenes Uge”. Børnevelfærd er på alles læber. I den forbindelse har Panduro Hobby lanceret en kampagne, hvor man ved køb af børne- og juniorprodukter støtter SOS Børnebyerne. Det er et helt fantastisk måde at bidrage på, synes jeg. Samtidig får du endda rabat lige nu. Det er ret win win.

Jeg testede deres DIY kit Pearl the Unicorn, som Sophia på 7 år meget hurtigt blev fortrolig med. Den lille søde enhjørning gav anledning til en dybere snak om fattigdom, om et godt (børne)liv, om at hjælpe hinanden, om kærlighed og ikke mindst at mangle sin mor eller far.

kærlighed, velgørenhed, krea, diy, panduro
Panduros DIY kit Pearl the Unicorn.
For hvert salg af enhjørningen går de 15 kr. til SOS Børnebyerne.

Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen

Panduro Hobby har været i gang siden 2014, hvor de startede med at være sponsor for SOS Børnebyerne og deres arbejde i Bolivia.

De har løbende kampagner, der skal samle ind til projektet, bl.a. kunne du her i januars “garnuge” gribe strikkepindene og hjælpe med at strikke et halstørklæde. For hver cm gik der 1 kr. til SOS Børnebyerne.

Sådan finder de løbende på ting, der kan samle penge ind til at gøre en forskel for rigtig mange bolivianske børn, unge og deres familier.

Panduros DIY kit Pearl the Unicorn er en del af den nyeste kampagne. Pakken koster 99 kr. (lige nu er den endda på tilbud), hvoraf de 15 kr. for hvert salg af Pearl the Unicorn går til SOS Børnebyerne. Det er en god pris for et fint sæt – og der er mere end rigeligt perleler til overs til andre projekter, fx kunne man evt. dekorere en ramme med det.

Det tiltaler mig meget, at der er tænkt over produktet, som man sætter i relation med velgørenhed. Kvaliteten er imponerende god, og så appellerer det virkelig til børn. Kærlighed, nærvær og samtale træder frem, når man sætter sig sammen om det – og det kunne vel ikke være mere spot on.

kærlighed, velgørenhed, krea, diy, panduro

Kærligheden til krea – og hinanden

Som du nok ved, hvis du har fulgt med her på bloggen, så er krea et personligt åndehul. Vi bruger det, når livet gør ondt. Vi bruger det, når vi er inspireret. Det er et sted, jeg søger hen for at finde trøst og tryghed. Her kan livet ligefrem give mening igen, når jeg i stilhed tordner igennem mit sind, mens jeg arbejder med hænderne. Det er noget, der samler hele familien, og som er lige så fastgroet som madpakker og fredagsslik.

Nu er det jo ikke, fordi man redder hele verden ved at give dem en pensel eller et sykørekort, men i overført betydning så har alle mennesker brug for at mærke sig selv. Alle mennesker har brug for at udtrykke sig, skabe noget, GØRE noget, og drømme lidt. For kærlighed og tryghed.

For Sophia og Noah har det betydet meget mere end jeg havde forudset at deltage i testen. De kan jo i allerhøjeste grad relatere til tabet af tryghed og tabet af en forælder, selvom vi lever et priviligeret liv i Danmark.

De synes, det er helt fantastisk, at man på den måde kan få det bedre selv; føle sig godt tilpas sammen, samtidig med at man kan sidde og varme sig ved tanken om, at man måske også har givet et andet barn ude i verden en flig af det samme.

The force is strong with this one.

kærlighed, velgørenhed, krea, diy, panduro
Vi var nær aldrig kommet ud af butikken igen. Eller jeg var nok snarere nær blevet ruineret. Noah og Sophia var i himlen over alle de fede ting, man kan få i Panduro – men det vidste jeg jo godt. Den har været min yndlingsbutik, siden jeg var barn og kom der med min mor.

Vil du vide mere?

Indlægget er skrevet i samarbejde med Panduro Hobby, men alle ord og tanker er i naturligvis mine egne.

Du kan læse mere om testen på Momster Test, hvor andre bloggere også har vurderet pakken.

Frem til den 2. juni donerer Panduro 10% af salgsværdien på alle deres børne- og juniorprodukter direkte til SOS Børnebyerne. Du får lige nu tilmed 20% rabat på selv samme produkter både online og i butikkerne (og nej, jeg får ikke noget ud af at fortælle dig det).

Få 20% rabat på alt børne-krea! Klik her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.