A year of dates: giv dit parforhold et boost

Natten til december var jeg længe oppe. Det er jeg normalt ikke, men jeg var løbet tør for tid. Den næste morgen var nemlig en helt særlig dag, som jeg havde set frem til hele mit voksenliv: Min første bryllupsdag. Med flytning og julen lige om hjørnet, så havde jeg besluttet mig for at lave noget kreativt. Det er både gratis og et skudsikkert boost til parforholdet.

Herunder får du mulighed for at blive inspireret til at lave din egen version på A year of dates. Det er godt givet ud og en romantisk gave til din udkårne eller bedste veninde. Det er jo kun fantasien, der sætter grænsen. Det kunne også være “a helping hand” til en nybagt mor. Hvem har du i din nærhed, som kunne bruge et opmærksomt boost? Tænk over det.

boost dit parforhold, a year of dates, kreative sysler, doodles, dates, kærester, mand og kone

Jeg savner min mand

Som du måske kunne fornemme i Al begyndelse er svær, så har vi ikke just ost af overskud på det seneste. Faktisk vil jeg mene, at vi har haft nogle temmelig barske år med alskens udfordringer, bl.a. vores lille Bulldozer. Så det falder på et tørt sted at prioritere dates. Det er ikke ligefrem, fordi vi fik lov til bare at være nyforelskede særligt længe, da vi mødte hinanden. Åh jo, vi var hamrende forelskede, men vi startede bagvendt med børn og det hele. Derfra skulle vi lære hinanden at kende på de præmisser. Børnene har altid været vores puls, men med tiden lærte vi også noget andet: En kærlighed, som ingen af os var forberedt på.

Nu har vi definitivt lukket for flere børn. Selvom det er med et sug i maven, så ser jeg også frem til at dykke dybere ned i mit liv og finde tilbage til mig selv og opdyrke resten af vores liv sammen. Man kan ikke ligefrem påstå, at vi ikke har set enhver tænkelig side af hinanden. Jo måske er den romantiske udeblevet lidt. Så det er med forventningsfuldhed, at jeg overgiver mig til romantiske drømme. For i en kæmpe forvirring mellem kynisme, bristede drømme og sårede følelser, så har en blødende romantiker formået at overleve på barske præmisser. Og hun er sulten.

Sådan lidt lavpraktisk

boost dit parforhold, a year of dates, kreative sysler, doodles, popcorn, movies, cinema, dates, kærester, mand og kone

Jeg satte mig til skrivebordet og skriblede på noget hvidt printer papir med en sort kuglepen. Lidt efter lidt fik jeg lavet en stor stak doodles, der matchede mine ideer til 12 + 3 dates: En til hver måned i året plus tre bonusdates til fri afbenyttelse. Jeg klippede dem sirligt ud.

Jeg er temmelig old school, så jeg kan godt lide at arbejde med hænderne. Jeg kunne jo godt have fundet det på computeren og printet det hele, men jeg må indrømme, at selvom det var et kæmpe arbejde, så nød jeg også at skabe det. Kartonet har konturer, mine doodles skævheder og skriften småfejl; men det er hele charmen ved det, hvis du spørger mig.

Et træfsikkert boost

Selvsagt blev det taget godt imod. Det blev givet den 1. december, hvor jeg snedigt flettede endnu en juletradition ind, som jeg elsker: Han fik en luksus chokoladekalender med, fordi 1. december på alle leder og kanter er en særlig dag for mig, og jeg synes, det kunne være en sød tanke, at vores bryllupsdag indebærer en kalendergaver til hinanden.

Herunder kan du se det endelige resultat:

Klik på linket for at se de 25 INTIME SPØRGSMÅL.

2 comments / Add your comment below

    1. Tusind tak, Maria. Jeg er også ret tilfreds med dem, selvom det var et ret stort arbejde. Jeg kunne sagtens finde på at give noget lignende som gave til andre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.